Promotiemogelijkheden

Jouw evenement
zichtbaar op Ontdek Emmen

Wil je jouw evenement ook zichtbaar hebben op de website van Ontdek Emmen én Drenthe? Op Drenthe.nl kan je zelf eenvoudig de gegevens invoeren. Evenementen in de evenementenkalender plaatsen is geheel kosteloos. Hetzelfde is mogelijk voor jouw locatie.

 

Naast een vermelding in de uitagenda zijn er meer mogelijkheden om promotie te ontvangen namens Ontdek Emmen. Voor de ondernemers van Emmen en omgeving zijn er verschillende promotiepakketten opgesteld. Neem contact op voor meer informatie. 


Aanmelden Uitagenda

Uw evenement of activiteiten
zichtbaar op touristemmen.nl
én Drenthe.nl

Nog even en onze website is klaar. Via een applicatie hebben we een koppeling gemaakt met de evenementen kalender van Marketing Drenthe. Organiseert u een evenement?  Dan hoeft u deze nog maar op 1 plek aan te melden.

Wilt u uw evenement ook zichtbaar hebben op de website van Tourist Info Emmen en Drenthe.nl? Op www.drenthe.nl kunt u zelf eenvoudig de gegevens invoeren. Een evenement in de evenementenkalender zetten is geheel kosteloos. Heeft u al een account? Log dan in en ga direct naar stap 3. 

Maak gratis een account aan op Drenthe.nl (onderaan de pagina) en voer uw organisatiegegevens in. Kies uw inlognaam en wachtwoord; zorg dat u deze gegevens goed onthoudt!

Per e-mail ontvangt u een bevestigingslink waarmee u het account kunt activeren. Klik hier op.

Ga naar ‘Mijn evenementen’. Vul alle gegevens in van het evenement. De evenementen zijn te zien op touristemmen.nl, Drenthe.nl, de Drenthe app, gemeentewijzer.nl en diverse regionale websites van Drenthe. Nadat u één of meerdere evenementen heeft ingevoerd, zijn ze binnen ca. 1 uur zichtbaar op de website.