Laat je vertroetelen in deze hotels

Als je op vakantie gaat, of gewoon een lekker weekendje weg, dan wil je het allerliefst toch in de watten gelegd worden? Nou, zoek niet verder, want bij deze hotels doen ze dat zeker! Deze hotels zorgen voor een zorgeloze tijd. Bij de balie vraag je wat er te zien, doen en beleven valt en ze helpen je met alle plezier op weg. Door de verschillende arrangementen hoef je zelf eigenlijk niets anders te doen dan komen opdagen. Klinkt dat niet hemels?

Emmen

Dit hotel is misschien wel het meest opvallende gebouw van Emmen. Het Toyistische kunstgebouw zorgt al voor een bijzondere buitenkant, maar ook van binnen is het hotel geheel volgens stijl ingericht. Je kunt hier je hart ophalen als je graag vertroeteld wordt, want ze bieden bij hotel Ten Cate verschillende arrangementen aan, zo ook een sauna-arrangement. En mocht je je smaakpapillen eens willen verwennen, dan ben je ook hier op de juiste plaats.

Emmen

Een nachtje verblijven bij Hotel Emmen, Van der Valk, dat kan eigenlijk niet mis gaan. De hotelketen is niet voor niets een bekende naam in heel Nederland en omstreken. Op het moment van schrijven is Van der Valk Emmen druk bezig met een uitgebreide renovatie en wordt het hotel verrijkt met een heus casino om het vakantieplezier nog meer te vergroten. De kamers krijgen allemaal een verfrissingsbeurt en vanwege de populariteit van het hotel komt er een extra vleugel bij met nog meer kamers.

Emmen

Een beter plekje, zo dicht bij het centrum, kun je haast niet vinden. Je zet slechts een paar passen en je staat midden op het Raadhuisplein. Het plein waar regelmatig evenementen en activiteiten worden georganiseerd en waar de grootste attractie van Emmen zich aan bevindt; Wildlands Adventure Zoo. Nog een paar stappen verder en je staat in het overdekte winkelcentrum ‘De Weiert’ en nog ietsje verder wandelen en je bent in het altijd gezellige centrum van Emmen. 

Exloo

Hotel De Meulenhoek is uitermate geschikt voor degene die op zoek is naar een actief verblijf in Drenthe. Het hotel biedt verschillende arrangementen aan, om bijvoorbeeld te gaan wandelen of fietsen. Gelegen in Exloo is het hotel een uitstekende uitvalsbasis om het unieke Hondsruggebied te verkennen. En bij terugkomst in het hotel staat er zo veel om te proeven op het menu, dat je hier met gemak een week kunt verblijven.