Zelf een keer asperges steken? Dat kan tijdens deze rondleiding (tijden in overleg). De rondleiding gaat door vanaf 10 personen. Je krijgt van alles te horen over de teelt van asperges, wat zijn lekkere recepten, een rondleiding, bezoek aan onze streekproductenwinkel met natuurlijk heerlijke eigen geteelde verse asperges en allerlei andere producten die jouw aspergemaaltijd tot een feestje maken. Kinderen t/m 7 jaar mogen gratis meedoen.

Deze excursie kan voor groepen vanaf 20 personen worden aangepast aan de wensen van de groep. We kunnen de excursie namelijk uitbreiden met aspergehapjes, soep, een lunch, diner, workshop aspergehapjes maken, workshop sausjes maken enz.

In onze Fresh Food Academy worden verschillende evenementen georganiseerd voor jong en oud en de ruimte is ook te gebruiken voor groepen die een activiteit willen organiseren.

De Fresh Food Academy is de plek waar alles op het gebied van eten en vers voedsel bij elkaar komt. Van gezellige culinaire avonden tot de wetenschap achter het koken.

Voor informatie en aanmelden voor de excursie: info@aspergeboerderijsandur.nl of tel. 0591-554375.

Zie ook de informatie op onze website: www.aspergeboerderijsandur.nl

Terug naar vorige pagina