Expositie | Eigen werk van medewerkers Galerie Beeldbrengers

Altijd zijn de medewerkers van Galerie Beeldbrengers bezig met het organiseren van exposities voor anderen. Als bezoekers dan vragen: “Hangt er ook iets van jou bij?” was het antwoord steeds “nee”. Maar nu zijn er dan toch schilderijen en ruimtelijk werk te zien van Greetje Stanneveld, Fred Bloemendaal en Angela Wolbers.

Greetje Stanneveld komt uit het kleuteronderwijs. Dat werk zette aan tot veel creativiteit, zeker in die tijd, omdat veel lesmaterialen gewoon zelf geknutseld moesten worden. Vervolgens heeft ze jarenlang schilderles gehad bij Edith Stoel in Klijndijk. Hoewel de onderwerpen van haar schilderijen sterk uiteenlopen, is het kleurgebruik altijd harmonieus.

Fred Bloemendaal volgde een opleiding tot leraar tekenen en handvaardigheid en werd activiteitenbegeleider. Doordat hij daarna jarenlang een timmerbedrijf had, bleef er toen weinig tijd over voor beeldende kunst. Galerie Beeldbrengers wilde graag cursussen aanbieden en Fred geeft nu creatieve teken- en schilderlessen. Je ziet in deze expositie schilderijen, linosnedes, collages, keramiek en houtdraaiwerk van zijn hand.

Angela Wolbers heeft net als Greetje Stanneveld vele jaren inspirerende schilderlessen gevolgd bij Edith Stoel. Nu is ze vooral creatief in het ontwerpen van flyers voor Galerie Beeldbrengers. Recent heeft ze ook de ontwerpen gemaakt voor de muziekkoepel in Emmer-Compascuum. Bij het schilderen creëert ze graag eerst een ingewikkelde ondergrond en brengt van daaruit het beeld naar voren.

Iedereen is welkom om bij Inter Art te komen kijken. Elke acht weken wordt er nieuw werk getoond van kunstenaars uit de regio. De exposities bij ‘Inter Art keukens, badkamers en meer’ worden georganiseerd door Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum. 

Meer informatie:

https://beeldbrengers.nl/expositie-eigen-werk-van-medewerkers-galerie-beeldbrengers/

Terug naar vorige pagina