Een lekker plekje voor jezelf…

We kunnen ons goed voorstellen dat je tijdens je vakantie op zoekt bent naar een plekje voor jezelf. Geen wc of douche delen, een bed voor jezelf, eigenlijk een complete woning voor jezelf. Om je wat inspiratie te geven hebben we een overzicht gemaakt van deze plekjes.

Bungalowparken:

Ees

Waan je in het Drenthe van weleer. Bij het binnenstappen van deze eeuwenoude boerderij komt de geur van die heerlijke pannenkoeken je al tegemoet. Dat beloofd veel goeds! Voor zowel de zoetekauw als de hartige liefhebber kan z’n maag hier goed vullen. Geen trek in een pannenkoek? Geen probleem! Er staan namelijk ook heerlijke soepen op het menu, net als de smakelijke wafels en verschillende gebakjes.

Emmen

Aan de rand van Emmen, omringt door water, ligt het bungalowpark ‘Center Parcs Sandur’. Een park waar voor iedereen wel iets te beleven valt, met een arcade-hal, bowlingbaan, zwembad en nog veel meer. De huisjes op het park vormen een prachtbeeld voor degene die het vanaf het water bekijkt. Als je op zoek bent naar rust en ruimte, dan zit je hier zeker goed.

Vakantiewoningen:

Erica

De naam ‘Luxe huisjes huren’ doet zijn naam zeker eer aan! Er zijn verschillende types accommodaties, van een pipowagen tot aan boomhutten. Zelfs voor wellness-woningen kun je hier terecht. De luxe buitenhuisjes staat her en der verspreid op het grote natuurterrein en worden door de heggen en struiken voorzien van de nodige privacy.

Emmen

Ruimte is er genoeg in deze ruime aangepaste vakantiewoning voor 5 personen. De voormalige boerderij is uitermate geschikt voor degene die op zoek is naar een plekje om te genieten van het landelijke leven. De geblaat van de schapen, de vrolijke hond die er rondsnuffelt, je maakt het hier allemaal mee.