De leukste terrasjes

Na een middagje shoppen, dieren kijken in Wildlands, of wandeling door het Rensenpark is het tijd om de benen van de nodige rust te voorzien. En waar kan dat nou beter dan op een van die leuke terrasjes die Emmen te bieden heeft. Lekker onderuitgezakt mensen kijken, dat is waar de terrassen hier bekend om staan. Waar dit het beste kan laten we je graag weten in deze blog.

Aalden

Waan je in het Drenthe van weleer. Bij het binnenstappen van deze eeuwenoude boerderij komt de geur van die heerlijke pannenkoeken je al tegemoet. Dat beloofd veel goeds! Voor zowel de zoetekauw als de hartige liefhebber kan z’n maag hier goed vullen. Geen trek in een pannenkoek? Geen probleem! Er staan namelijk ook heerlijke soepen op het menu, net als de smakelijke wafels en verschillende gebakjes.

Eesergroen

Het Engelse theehuis van Sander en z’n Engelse vrouw Lucy is zeker een bezoekje waard. Hoewel je in Drenthe bent, stap je hier een traditioneel Engels theehuis binnen. De gerechten die je hier tijdens een High Tea proeft worden met zo veel passie gemaakt, dat Lucy’s Inn in verre omstreken naam heeft gemaakt. Met haar komst naar Drenthe heeft Lucy haar familierecepten vanuit Engeland meegenomen en daar kun jij van profiteren. Wanneer ga jij hier smullen?

Klijndijk

De 5 G’s is waar het bij Thijs & Aafke om draait; Goed, Gezond, Gastvrij, Gezellig en Genieten. Bij het binnenstappen wordt je warm verwelkomt en krijg je een persoonlijke gastdame toegewezen. Met regelmaat wordt je glas bijgevuld en als het op het eten aankomt; er is meer dan genoeg keuze. Er zit voor iedereen wel iets tussen bij het buffet. En het mooie is dat er ook aan de kinderen is gedacht. Met een buitenspeeltuin, bioscoop en binnenspeelruimte vermaken ook de kleintjes zich tussen het eten door.

Nieuw-Amsterdam

Wanneer je geen zin hebt om zelf te koken en ook niet om uitgebreid te dineren, dan biedt Foodmaster De Viersprong de oplossing! Deze snackbar deluxe heeft een enorm assortiment. Je kunt het hele jaar door wel terugkomen en dan heb je waarschijnlijk het menu nog niet helemaal geproefd.