De fijnste bedden om in wakker te worden

Een goede start van je vakantie begint met een goed bed. Wat is er nou fijner om lekker uitgerust de dag te starten. Langzaam aan de dag beginnen; met een kopje koffie of thee, een verrukkelijk ontbijtje en dan eens kijken wat de dag brengt. Om je te helpen deze plekjes te vinden hebben wij een vijftal tips voor je.

Het plattelandsleven is optimaal te ervaren bij De Berenshoeve. De landelijk ingerichte kamers, met elk een ander thema, zorgen ervoor dat er aan ieders ervaring wel voldaan kan worden. Het stadse Emmen is vlakbij en hier ervaar je nog die rust waar je zo naar kunt verlangen. De ruime bedden, de knusse aankleding en de algehele sfeer zorgen ervoor dat je bij De Berenshoeve compleet tot rust komt. Mocht je toch iets willen ondernemen, dan is dat ook mogelijk. Van een gezellige bar tot aan een speelruimte met verschillende opties, bij deze Drentse Hoeve kan het.

Wegens groot succes biedt de Berenshoeve in de midweek van 5 augustus losse hotelkamers aan!

Bij een overnachting in De Drentse Es slaap je in een Drentse Wolfsschuur. De bovenverdieping van de houten schuur is omgetoverd tot een heerlijk plekje om weg te dromen. De locatie van De Drentse Es is ook om van te dromen. Gelegen tegen het aangrenzende dorp Weerdinge kun je zowel genieten van de weidsheid van de landerijen als de bossen.Geniet in de ochtend van een goed gevulde mand met verse broodjes en zoveel mogelijk streek- en biologische producten en een eitje bereid naar wens. Wil je aan het einde van de dag graag tot volledige ontspanning komen? Neem dan plaats in de sauna. Deze staat er niet voor niets.

Een beter plekje, zo dicht bij het centrum, kun je haast niet vinden. Je zet slechts een paar passen en je staat midden op het Raadhuisplein. Het plein waar regelmatig evenementen en activiteiten worden georganiseerd en waar de grootste attractie van Emmen zich aan bevindt; Wildlands Adventure Zoo Emmen. Nog een paar stappen verder en je staat in het overdekte winkelcentrum De Weiert en nog ietsje verder wandelen en je bent in het altijd gezellige centrum van Emmen. 

Aan de rand van Emmen, omringt door water, ligt het bungalowpark Parc Centrum Sandur. Een park waar voor iedereen wel iets te beleven valt, met een arcade-hal, bowlingbaan, zwembad en nog veel meer. De huisjes op het park vormen een prachtbeeld voor degene die het vanaf het water bekijkt. Als je op zoek bent naar rust en ruimte, dan zit je hier zeker goed.

Ruimte is er genoeg in deze ruime aangepaste vakantiewoning voor 5 personen. De voormalige boerderij is uitermate geschikt voor degene die op zoek is naar een plekje om te genieten van het landelijke leven. De geblaat van de schapen, de vrolijke hond die er rondsnuffelt, je maakt het hier allemaal mee.