De fijnste bedden om in wakker te worden

Een goede start van je vakantie begint met een goed bed. Wat is er nou fijner om lekker uitgerust de dag te starten. Langzaam aan de dag beginnen; met een kopje koffie of thee, een verrukkelijk ontbijtje en dan eens kijken wat de dag brengt. Om je te helpen deze plekjes te vinden hebben wij een tiental tips voor je.

Emmen

Het plattelandsleven is optimaal te ervaren bij De Berenshoeve. De landelijk ingerichte kamers, met elk een ander thema, zorgen ervoor dat er aan ieders ervaring wel voldaan kan worden. Het stadse Emmen is vlakbij en hier ervaar je nog die rust waar je zo naar kunt verlangen. De ruime bedden, de knusse aankleding en de algehele sfeer zorgen ervoor dat je bij De Berenshoeve compleet tot rust komt. Mocht je toch iets willen ondernemen, dan is dat ook mogelijk. Van een gezellige bar tot aan een speelruimte met verschillende opties, bij deze Drentse Hoeve kan het.

Emmen

Bij een overnachting in De Drentse Es slaap je in een Drentse Wolfsschuur. De bovenverdieping van de houten schuur is omgetoverd tot een heerlijk plekje om weg te dromen. De locatie van De Drentse Es is ook om van te dromen. Gelegen tegen het aangrenzende dorp Weerdinge kun je zowel genieten van de weidsheid van de landerijen als de bossen. ’s Ochtends halen Evelien en Robert de verse eieren bij de kippen uit het hok. Het verschil is echt te proeven, dus ga dat vooral testen. Wil je aan het einde van de dag graag tot volledige ontspanning komen? Neem dan plaats in de sauna. Deze staat er niet voor niets.

Emmen

Het ruime appartement van B&B De Uil zorgt ervoor dat je heerlijk je hoofd kunt leegmaken. De zithoek is uitermate geschikt om onderuitgezakt de avonturen door te nemen. De keuken biedt allerlei mogelijkheden zoals voor een uitgebreid ontbijt of een heerlijk diner. De keuze is aan jullie.  De omgeving rondom deze overnachtingsplaats is een walhalla voor een wandelaars en fietsers. Picknickliefhebbers kunnen plaatsnemen aan de picknickbank en fietsers kunnen hun fiets stallen in het privéschuurtje.

Emmen

Villa Emmen is met recht een villa te noemen. Aan de buitenkant doet het een beetje aan als een Pippi Langkous huis, wat enorm charmant is in deze straat. Van binnen ziet het er anders uit. Elke kamer, 4 in totaal, heeft een andere uitstraling. De ene kamer is strak ingedeeld, de ander heeft een landelijke sfeer en weer een ander doet mediteraans aan. De ontbijtzaal straalt enorm veel sfeer en oudheid uit, wat voor een gezellige en knusse ochtend zorgt. Het terras met de vijver is bij uitstek de plek om in de avonduren nog na te genieten van de dag.